You are not logged in!
Sök på denna webbplats
Klicka här för att gå till nya hemsidan!
Hur funkar denna hemsida?

Hemsidan är uppdelad i ett antal avdelningar. Till varje sådan avdelning kan det finnas artiklar av olika kategorier, en kalender, ett diskussionsforum och en sk. gästbok. Vissa avdelningar kan bara ses efter att man har loggat in med tillräcklig behörighet.

Varje avdelning har en startsida där en viss kategori artiklar visas tillsammans med högst prioriterade "Aktuellt-artikeln" och de fem högst prioriterade "Nyhetsartiklarna". Om det finns andra kategorier av artiklar finns det länkar till dessa i vänsterkanten.

Sidorna skapas dynamiskt, vilket betyder att menyval och kalendrar dyker upp automatisk om när publicerar i en ny arkikelkategori eller registrerar en kommande händelse.

Detaljer »
Nyheter för Om hemsidan
2011-02-05
Nu har städningen påbörjats
Alla artiklar i kategorin "Frågor och svar" i avdelningen "Pastorn har ordet" som skrevs före år 2007 har flyttats till kategorin "Arkiv". Via sökfunktionen kan man fortfarande komma åt dem om man t.ex. vill forska i vad som en gång publicerades.
2008-09-20
Nu har vi tagit ett stort steg i "Projekt Ny hemsida"
Måndagen den 25 augusti 2008 aktiverades en helt ny layout på hemsidan. Förhoppningen är att den skall

* göra det lättare för besökarna att hitta det de söker
* kännas fräschare
* uppmuntra fler att bidra till innehållet på webbplatsen
2008-04-18
Ny typ av genvägar - virtuella mappar
Nu har vi ordnat så att alla genvägar till hemsidans avdelningar ser ut som om de vore mappar även efter att sidan visas.
2008-01-10
Nu sitter Fisher's Creek löst
När man använder sökmotorer på nätet för att hitta våra sidor dyker de ofta upp som tillhörande vår internationella grupp, Fisher's Creek, och deras domän (
http://www.fisherscreek.net).

Nu tror jag att vi har eliminerat en av orsakerna till detta.
2005-11-25
Nya sätt att "hitta" hemsidan

För alla de som klagat på svårigheten att stava till www.fiskebacksmfs.net har vi nu med hjälp av "Missionskyrkan centralt" och vårt webbhotell (CityNetwork.se) ordnat så att ...

Fler nyheter för Om hemsidan